Nacht van de geschiedenis 'Tafelen door de eeuwen heen'

We nodigen u graag uit op onze “Nacht van de geschiedenis” die doorgaat op DONDERDAG 24 maart 2016. ( Nationaal is dit op dinsdag 22 maart 2016)

We willen het thema SMAAK alle eer aandoen en zorgen voor een interessante spreker, een streling voor de smaakpapillen, dit alles in een bijzonder smaakvolle locatie.

Wij ontvangen u graag in het vernieuwde bedrijfsgebouw van nv Haelvoet, Leon Bekaertstraat 8 te Ingelmunster. Vermits deze locatie iets buiten het centrum ligt, willen we graag vanaf het marktplein voor vervoer zorgen indien u dat wenst. ( ingelmunster@davidsfonds.net of 0486 86 69 91) U kunt vanaf 19 u een rondleiding krijgen in de showrooms van dit bedrijf ( zie inschrijfstrook).

Om 20 u komt Jean Luc Meulemeester, conservator van het Romeins Archeologisch Museum te Oudenburg, ons onderhouden over

Tafelen door de eeuwen heen

Waarom eten we eigenlijk met vorken?  Waren er vroeger al tandenstokers? Stonden er altijd al tafels?  Hoe zit het met het gebruik van servetten?  Welke eetgewoonten hadden onze westerse voorgangers? 

Om alles smaakvol te laten ineenvloeien bieden we u ook enkele hapjes aan.

Voor deze avond weten we graag tegen donderdag 17 maart hoeveel mensen zullen aanwezig zijn en ook of u interesse heeft in een bezoek aan de showrooms van nv Haelvoet en het tijdstip. ( 19 u – 19.20 u – 19.40 u)

Inschrijven via bijgevoegde inschrijvingsstrook die u bezorgt in de brievenbus van Roland Soenens, Handelsstraat 21, Ingelmunster of ingelmunster@davidsfonds.net

Ingang voor niet-leden 7 euro – leden 5 euro te betalen aan de ingang

Zaal: 
Bedrijfsgebouw van nv Haelvoet, Leon Bekaertstraat 8 te Ingelmunster
Op: 
donderdag, 24 maart, 2016 - 19:00
Inkom: 
Leden 5€, Niet Leden 7€